Vill du starta en insamling till förmån för Stiftelsen för Östersjölaxen så kan vi ta fram en bekräftelse på din insamling med namn på den som startat insamlingen (utan kostnad).

Ibland får vi förfrågan om insamlingar med anledning av födelsedagar, andra event eller i samband med någons bortgång. Vill du starta en insamling som en födelsedagspresent, för att uppmärksamma någon annan händelse eller hedra någon som gått bort så använd vår Swish-funktion

Ditt bidrag gör skillnad!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något – stöd oss i vårt arbete att skydda den vilda laxen och den vilda öringen. Vi använder insamlade medel till att arrendera fiskeområden för att få bort fångstredskap.

Valfritt Belopp

De som vill skänka pengar och stödja Stiftelsen för Östersjöns arbete kan göra det direkt via Swish. Som ett tack kan vi skicka en bekräftelse i form av ett slags diplom till den som har fyllt år eller som vill hedras av annat skäl.

Här finns fler QR-koder som kan användas:

Donera

De som skänker pengar kan ange ändamål (namn) i meddelande-fältet. Då vet vi för vem pengarna skänkts eller för vilket ändamål. Kontakta oss sedan så att vi vet till vem erkännandet ska skickas.

info@balticsalmonfund.com