Den 7:e mars kl. 18:30 visas Patagonias flugfiskeambassadör Emilie Björkmans nya film Home Rivers Recycled på the Wood Hotel i Skellefteå. Filmen handlar om Emilies passion för laxfiske i de orörda norrländska älvarna och om att föra vidare den passionen till kommande generationer. 

Till filmvisningen kommer Thomas Johansson, generalsekreterare för Stiftelsen för Östersjölaxen och medverkande i filmen, och Ted Logart, som filmade och redigerade dokumentären, för ett samtal efter visningen. 

Gratis

Gratis entré, men vi uppmuntrar till ett valfritt bidrag till Stiftelsen för Östersjölaxen via Swish-nummer 123 900 59 35. 

Filmen har producerats med stöd av Patagonia, Loop Tackle Design, Heart of Lapland

Plats: The Wood Hotel, Skellefteå
Datum: 7 mars
Klockslag: 18.30

Anmäl dig

Här kan du läsa mer om filmen och anmäla dig:

https://homeriversrecycledskelleftea.splashthat.com/