En fullsatt sal med över 200 personer deltog på årets Villaksauktion. Det är Redd Villaksen, Stiftelsens Norska motsvarighet som arrangerar auktionen där exklusiva laxfisken i Norge men även en del från Sverige och andra delar av världen.

Auktionen inbringade under kvällen 1 150 000 nkr. Det pågick även en tyst auktion med utrustning, konst och flugor där besökarna fick lägga bud. Den auktionen är inte sammanställd ännu men borde ligga i storleksordningen 200 000 nkr.

Alta
Stiftelsen för Östersjölaxen bidrog med att skänka ett antal böcker till auktionen som alla såldes under kvällen. Det stora huvudnumret var som vanligt 2 dygnsskort i Alta. Ett av världens mest exklusiva fisken. Värdet på detta är 150 000 men såldes för hela 250 000 nkr.  Redd Villaksen kommer att använda pengarna de fått in till direkta åtgärder för att främja den Vilda laxen och öringen i Norge.